Frittata cu ceapă verde şi mărar

Ingrediente: 150 g brânză sărată rasă, 25 g caşcaval ras, 4 ouă, 1 linguriţă de făină, 1 legătură de ceapă verde, 1 legătură de mărar, 1 legătură pătrunjel, 2 roşii, 2 linguri ulei
Dificultate: mica Timp de preparare: 40 min Nr. portii: 2
Mod de preparare
Spargi ouăle într-un vas, pui brânza şi caşcavalul rase, făina şi baţi cu telul până când se încorporează ingredientele.
Toci verdeaţa şi ceapa mărunt (păstrează puţină pentru decor), apoi amesteci cu ouăle bătute. Încingi o tigaie de teflon, torni uleiul şi pui jumătate din compoziţie. Laşi să se rumenească bine pe o parte, apoi întorci cu o paletă de bucătărie. După ce s-a copt pe ambele părţi, scoţi omleta pe o farfurie şi o rulezi
ca pe o clătită. Procedezi la fel cu ce ţi-a rămas.
Tai roşiile cubuleţe, le pui alături şi presari verdeaţă. Se serveşte caldă, dar e gustoasă şi rece.