Fursecuri cu aromă de migdale

Cu o ceaşcă de cafea, una de ciocolată cadă sau ceai, aceste fursecuri sunt gustarea perfectă când ai poftă de ceva bun.
De ce ai nevoie pentru fursecuri cu migdale
400 g făină
220 g unt
200 g zahăr pudră
1 praf de sare
100 g amidon
1 linguriţă esenţă de migdale
4-5 linguri lapte
bombonele, pentru decor
Cum se prepară fursecurile cu aromă de migdale
Cerni făiuna şi amidonul, le amesteci, adaugi sarea şi zahărul şi omogenizezi. Mixezi untul la temperatura camerei până când capătă o consistenţă cremoasă. Torni esenţa de migdale şi un praf de sare, apoi încorporezi treptat făina. La final, adaugi laptele cald şi mixezi până când obţii consistenţa unei creme nu foarte subţiri.
Torni compoziţia în poş şi formezi fursecurile direct în tava cu hârtie de copt. Dai tava la cuptor până când se rumenesc uşor fursecurile, apoi presari bombonelele.