Fursecuri cu caise
Ai musafiri în scurt timp şi nu te-ai pregătit cu nimic? Prepară nişte fursecuri gustoase şi aromate şi îi vei impresiona!
Dificultate mică Preparare 45' Pentru 1 tavă
Ingrediente
250 g făină
100 g unt
50 g zahăr
1 ou
1 lingură lapte
250 g caise
Mod de preparare
Amesteci făina cernută cu zahărul. Tai untul şi-l pui peste făină, amestecând până obţii un aluat sfărâmicios. Separat, baţi oul cu laptele şi-l torni peste aluat. Dacă aluatul este prea uscat mai adaugi lapte, dacă este lipicios completezi cu făină. Faci biluţe şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Speli caisele, le scoţi sâmburii şi le tai bucăţi. Pui 2-3 bucăţi de caise peste biluţele din aluat. Coci fursecurile 10-15 minute.
sursa foto: Photoland