Fursecuri cu caise

thi9637 jpeg

Ai musafiri în scurt timp şi nu te-ai pregătit cu nimic? Prepară nişte fursecuri gustoase şi aromate şi îi vei impresiona!

Dificultate mică Preparare 45' Pentru 1 tavă

Ingrediente

250 g făină

100 g unt

50 g zahăr

1 ou

1 lingură lapte

250 g caise

Mod de preparare

Amesteci făina cernută cu zahărul. Tai untul şi-l pui peste făină, amestecând până obţii un aluat sfărâmicios. Separat, baţi oul cu laptele şi-l torni peste aluat. Dacă aluatul este prea uscat mai adaugi lapte, dacă este lipicios completezi cu făină. Faci biluţe şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Speli caisele, le scoţi sâmburii şi le tai bucăţi. Pui 2-3 bucăţi de caise peste biluţele din aluat. Coci fursecurile 10-15 minute.

sursa foto: Photoland