Fursecuri iepuraş

fursecuri jpeg

Pe lângă tradiţionala pască şi aromatul cozonac, poţi prepara pentru desert şi aceste fursecuri iepuraş, umplute cu cremă de zmeură.

De ce ai nevoie pentru fursecuri iepuraş

Pentru fursecuri

200 g zahăr

200 g unt

125 ml apă

500 g făină

1 lingură praf de copt

Pentru umplutură

200 g căpşuni

200 g unt

150 g zahăr

Cum se prepară fursecuri iepuraş

Pui zahărul, untul şi apa într-o cratiţă şi amesteci până se topesc şi se omogenizează. Dai deoparte şi laşi la răcorit, după care încorporezi făina şi frămânţi până obţii un aluat omogen. Împarţi aluatul în jumătate şi-l dai la frigider pentru trei ore. Întinzi două foi, nu foarte subţiri, din care decupezi iepuraşi. Îi aşezi în tavă şi-i dai la cuptor până se rumenesc uşor.

Pentru umplutură, pasezi căpşunile. Mixezi untul la temperatura camerei cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. La final încorporezi piureul de căpşuni. Adaugă zahăr după gust şi lipeşte cu această cremă fursecurile. Dă-le la rece pentru câteva ore.

Sursa foto http://www.larecetadelafelicidad.com

http://www.larecetadelafelicidad.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg