Gazpacho

3 shutterstock 253046464 jpg jpeg

O reţetă din legume proaspete şi condimente care oferă preparatului un gust nemaiîntâlnit - gazpacho.

Ingrediente

6 roşii mici, tocate 1 ardei roşu, tocat, fără seminţe 1 castravete curăţat şi tocat ¼ cană ceapă dulce, tocată 1 căţel usuroi 1 lingură suc proaspăt de lămâie 2 căni suc de roşii ¾ linguriţă sare, sau după gust boia şi piper negru proaspăt măcinat, după gust 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat 1 linguriţă ulei de măsline extra virgin 3 linguri oţet de vin roşu

Mod de preparare

Pune roşiile, ardeiul, castravetele, ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sucul de roşii, uleiul de măsline şi ierburile într-un blender şi amestecă până la omogenizare. Acum adaugă restul ingredientelor (sare, piper, boia, oţet) treptat.

Lasă acest gazpacho la frigider pentru câteva ore, sau peste noapte. Decorează gazpacho cu ardei tocat, ceapă verde, piper negru şi stropeşte cu ulei de măsline chiar înainte de servire.

Cosulete cu peste alb

Cosulete cu peste alb

Pui cu alune caramelizate

Pui cu alune caramelizate

Supa gazpacho

Supa gazpacho

Sursa: http://ohsheglows.com