Ghiveci de legume, reţeta rapidă

Pregăteşte o masă uşoară cu ajutorul reţetei delicioase de ghiveci de legume.
Ingrediente ● 3-4 cartofi ● 200 g fasole verde ● 2 cepe ● 100 g mazăre ● ¼ varză mică ● 2 morcovi ● 1 păstârnac ● 3-4 linguri ulei ● 200 ml apă ● 400 ml suc de roşii ● 3-4 bucheţele de broccoli ● 1 linguriţă boia de ardei dulce,opţional ● sare ● piper
Încingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti cepele tocate până când devin sticloase. Adaugi morcovii şi păstârnacul, tăiate cubuleţe, acoperi şi laşi câteva minute să se soteze.
Pui cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe, varza tocată şi mazărea. Torni apa, acoperi şi laşi legumele să fiarbă până încep să se înmoaie. Pui fasolea verde, sucul de roşii şi condimentezi cu boiaua, sare şi piper, după gust. Laşi să fiarbă şi, cu 5 minute înainte să stingi focul, adaugi bucheţelele de broccoli.