Gogoşi cu fulgi de cocos

gogosi cu fulgi de cocos jpeg

Chemaţi-i pe cei dragi în bucătărie şi pregătiţi aceste delicioase gogoşi cu fulgi de cocos. Veţi avea parte de momente minunate petrecute în familie, iar apoi, de un desert pe măsură.

Ingrediente:

3 căni şi jumătate de făină o jumătate de linguriţă de sare un pachet de drojdie o cană de lapte bătut un sfert de cană de zahăr un ou 3 sferturi de cană de ulei de nucă de cocos o cană de fulgi de cocos

Mod de preparare:

Într-un bol mare, amestecaţi făina, sarea şi drojdia. Într-un recipient separat, amestecaţi laptele bătut, zahărul, 4 linguri de ulei de cocos şi oul. Turnaţi această compoziţie peste amestecul cu făină şi amestecaţi. Frământaţi aluatul, tapetaţi o tavă cu ulei, acoperiţi-o, şi lăsaţi aluatul la crescut, timp de 2 ore. După aceste 2 ore, întindeţi aluatul cu sucitorul şi folosind un pahar, formaţi gogoşile. Se pun din nou într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi se lasă la crescut 45 de minute. Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Băgaţi gogoşile la cuptor timp de 15 minute. Se presară fulgi de nucă de cocos pe deasupra.

Sursa: wholefoodsmarket.com