Gogoşi cu morcovi

Dacă îţi plac gogoşile, dar nu vrei să pierzi numărul caloriilor, noi îţi recomandăm să încerci gogoşile cu morcovi.
De ce ai nevoie pentru gogoşi cu morcovi
100 g fulgi de ovăz
1 linguriţă esenţă de vanilie
2 linguri făină
½ linguriţă scorţişoară
1 praf ghimbir
1 lingură praf de copt
2 linguri iaurt gras
1 albuş
100 ml lapte
2 morcovi mari
Cum se prepară gogoşi cu morcovi
Macini fulgii de ovăz până capătă consistenţa făinii, după care-i amesteci cu făina de grâu. Adaugi scorţişoara, ghimbirul şi praful de copt. Amesteci laptele cu iaurtul, esenţa de vanilie şi morcovii daţi prin răzătoare. Baţi albuşul spumă tare. Încorporezi în lapte făina, iar după ce s-a omogenizat pui albuşul. Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Formezi gogoţile, le aţezi în tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute.
Sursa foto http://healthyhelperblog.com