Gulii umplute cu carne

Gulii umplute cu carne poţi servi atât la prânz, cât şi la cină. Este un preparat săţios şi plin de savoare.
Pentru 3 porţii
Timp de preparare: 1h 30´
Dificultate: medie
Ai nevoie de
6 gulii
500 g carne tocată
2 cepe
2 căţei usturoi
2 linguri pesmeţi măcinaţi
1 ou
sare
piper
200 g caşcaval răzuit
Mod de preparare
Speli guliile, le cureţi de coajă, le scobeşti miezul şi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Dai prin blender ceapa şi usturoiul, apoi le amesteci cu carnea tocată. Pui oul, pesmeţii măcinaţi şi condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi umpli guliile cu această compoziţie. Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 °C 35 de minute. După acest timp, scoţi tava cu gtrijă din cuptor şi peste guliile umplute presari caşcavalul răzuit şi o bagi din nou la cuptor încă 10 minute.