Inimioare colorate

1366989825 6516inimioare 20colorate jpeg

Ingrediente: 100 g telemea de oi, 2 linguri unt, 100 g brânză dulce cremoasă, 1 căţel usturoi, 1 linguriţă ceapă verde tocată, 1 linguriţă condimente de legume, 250 g caşcaval, 100 g şuncă presată, piper alb, sare

Pentru decor: boia de ardei dulce, ceapă verde tocată

Pentru aluat: 100 g aluat de foitaj

Timp de preparare: 1h 25 min Dificultate: medie

Mod de preparare:

Dai telemeaua pe răzătoare şi o freci apoi cu două linguri cu unt. Adaugi brânza de vaci, usturoiul pisat, 1/2 linguriţă condimente de legume, piper alb măcinat, sare (ai grijă, şi condimentele au sare), ceapa verde şi freci totul împreună. Pui din această cremă pe o felie de caşcaval, peste brânză pui şunca, iar caşcaval, iar cremă de brânză şi tot aşa până termini ingredientele.

Acoperi totul cu o folie şi dai la frigider. După ce s-au răcit, cu ajutorul formelor tai inimioare şi le aduci la masă presărate cu boia, ceapă verde sau simple. Din aluatul de foitaj modelezi un rulou din care tai bucăţi de 2-3 cm, pe care le coci la cuptor 5-7 minute. Le aduci calde, alături de inimioare.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg