Jeleu de cafea, reţeta simplă

jeleu jpeg

În loc să bei o ceaşcă de cafea după masă, de ce nu ai transforma-o într-un desert delicios, cum este jeleul de cafea.

De ce ai nevoie pentru jeleu de cafea

1 l cafea neagră

10 linguri zahăr brun

200 ml lichior Bailey’s cu aromă de alune de pădure

4 linguri gelatină

Cum se prepară jeleul de cafea

Dizolvi zahărul în cafea. Prepari 3 linguri de gelatină conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi o încorporezi în cafea şi o torni în pahare sau căni, cât să le umpli pe trei sferturi. Dai la rece 3-4 ore.

Prepari restul de gelatină şi o pui în lichior. Torni lichiorul peste cafea şi dai din nou la rece peste noapte. Înainte să răstorni, pui paharul câteva secunde în apă fierbinte.

Sursa https://raspberry-flavor.com

https://raspberry-flavor.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg