Lasagna cu brânză şi şuncă

O lasagna la fel de bună precum cea preparată cu sos bechamel şi carne tocată este cea făcută cu brânză şi şuncă. Încearc-o şi nu vei regreta!
De ce ai nevoie pentru lasagna
12 foi lasagna
100 g ceapă tocată
2 linguri unt
3 linguri făină
400 ml lapte
200 g brânză de vaci
400 g caşcaval
200 g şuncă
200 g ciuperci
pătrunjel
Cum se prepară lasagna
Prepari foile de lasagna conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul în tigaie, adaugi ceapa tocată şi ciupercile şi laşi până când se înmoaie. Adaugi laptele, făina şi omogenizezi. Ţii sosul pe foc până când se îngroaşă, apoi pui pătrunjel tocat.
Aşezi într-o tavă un strat de sos, unul de foi, unul de brânză, unul de caşcaval, unul de şuncă, sos şi repeţi până când termini ingredientele, deasupra fiind caşcaval.
Dai lasagna la cuptor 35-40 de minute.