Lasagna cu pui şi sos cremos

Această lasagna cu pui şi sos cremos este un fel de mâncare delicios care va deveni imediat favoritul familiei tale! Are pui, şuncă, bacon şi cremă de brânză care te vor cuceri!
Lasagna cu pui şi sos cremos - Ingrediente
9 foi de lasagna, pregătite potrivit instrucţiunilor de pe amablaj 4½ căni pui la grătar, tăiat fâşii 1½ cană şuncă tăiată fâşii 1½ - 2 căni bacon tăiat fâşii 3 căni caşcaval dat pe răzătoare
Pentru sos
½ cană unt
½ cană făină
4 căni lapte
1 linguriţă praf de usturoi
1/2 linguriţă sare
¼ linguriţă piper alb
480 g cremă de brânză, moale
Lasagna cu pui şi sos cremos - Mod de preparare
Într-o cratiţă mare, topeşti untul şi adaugi făina. Laşi pe foc 1 minut şi, cu grijă, adaugi laptele. Presari pudra de usturoi, sare şi piper. Amesteci şi laşi să fiarbă, la flacără medie. Adaugi crema de brânză şi continui să amesteci până se omogenizează- Dai la o parte de pe foc.
Încingi focul. Tapetezi o tavă. Aşezi 3 foi de lasagna pe fundul tăvii. Aşezi o treime din cantitatea de pui, peste foile de lasagna, apoi un strat dintr-o treime din cantitatea de şuncă. Torni o treime din sos, peste care presari o treime din caşcaval peste sos. La final, pui o treime din cantitatea de bacon peste caşcaval. Repeţi ordinea cu restul ingredientelor, de două ori.
Laşi la foc mediu 45-60 de minute, până se rumeneşte pe margini.
sursa: http://www.chef-in-training.com/
Lasagna cremoasă cu spanac şi ciuperci
Lasagna cremoasă cu spanac şi ciuperci