Lasagna rapidă de pui
Cui nu-i place lasagna? Deoarece este mai greu de preparat şi necesită mai mult timp, nu multe gospodine o prepară acasă. Din acest motiv, această reţetă de lasagna va fi cu siguranţă pe gustul lor.
De ce ai nevoie pentru lasagna rapidă cu pui
400 ml lapte
400 ml supă clară de pui
6 linguri unt
100 g făină
200 g smântână
100 g maioneză
2 linguriţe sare
piper
600 g brânză rasă
800 g carne de pui fiartă
1 cutie foi de lasagna, fără fierbere
Cum se prepară lasagna rapidă cu pui
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini laptele cu supa de pui şi le aşezi pe foc până încep să clocotească. Dai deoparte.
Separat, topeşti untul, adaugi făina şi amesteci un minut. Torni laptele şi amesteci până când se îngroaşă sosul.
Dai deoparte, adaugi smântâna, maioneza, sare şi piper, după gust.
Pui 200 g sos în tavă, apoi aşezi 3 foi de lasagna, 200 g carne de pui tocată, 200 g brânză rasă şi 400 g sos. Repeţi până când umpli tava, deasupra fiind brânză rasă. Acoperi tava cu o folie, o ţii la cuptor 25 de minute, apoi dai deoparte şi mai ţii 10 minute.