Macrou în aspic

Aspic with Mackerel jpeg

Mesele de Crăciun sunt, de obicei, încărcate cu mâncăruri grele. Pentru aperitiv, în schimb, poţi face acest macrou în aspic.

De ce ai nevoie pentru macrou în aspic

2 bucăţi macrou 120 g morcovi 40 g ceapă 1 l apă 10 g sare 3-4 fire mărar 10 ml oţet de mere 25 g gelatină 5-6 felii lămâi ulei, pentru uns

Cum se face macroul în aspic

Pui la fiert bucăţile de peşte împreună cu morcovii curăţaţi şi feliaţi şi cu ceapa tocată. Adaugi sarea şi când peştele este fiert îl scoţi, îl tai pe jumătate şi îl dezosezi. Scoţi morcovii şi ceapa şi laşi să se răcească apa în care au fiert.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o adaugi împreună cu oţetul peste zeama călduţă.

Ungi cu ulei o tavă de cozonac. Pui morcovii, peştele, mărarul, feliile de lămâie şi torni aspicul. Laşi la rece şi serveşti cu mărar.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg