Macrou în sos picant

shutterstock 12377701 jpeg

Poţi mânca peştele şi altfel decât prăjit sau la cuptor. Ce zici de această reţetă de macrou în sos picant?

Ingrediente

4 bucăţi macrou mai mic 2 cepe 4 căţei usturoi 1 pahar vin alb 2 linguri ulei 4 linguri pastă de tomate 1 linguriţă boia iute 1 lămâie sare piper

Mod de preparare

Se curăţă macroul de intestine, se îndepărtează capetele, se spală bine şi se taie în două pe orizontală. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă se încinge uleiul, se căleşte ceapa şi se toarnă vinul şi un pahar cu apă.

Când ceapa s-a înmuiat, se adaugă pasta de tomate, boiaua, sare şi piper şi se lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă peştele, încă un pahar de apă şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă usturoiul pisat. Se serveşte cald, alături de felii de lămâie, dar este delicios şi rece.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg