Mâncare de andive

Photocuisine 080799 jpeg

Delicatese în marile bucătării ale lumii, andivele îşi pot găsi locul şi în preparatele tale. Doar sunt atât de savuroase şi de sănătoase!

Ingrediente

4-6 andive 4 linguri ulei 1 lingură busuioc tocat 4 linguri smântână 150 g brânză 2 linguri zeamă de lămâie 100 g miez de nucă sare piper

Mod de preparare

Speli andivele, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le laşi să stea 10 minute la rece, apoi le aşezi într-o formă termorezistentă. Adaugi feliile de brânză între ele.

Baţi într-un bol uleiul, busuiocul tocat, sare şi piper, după gust, amesteci cu smântâna şi torni peste andive. Deasupra, garniseşti cu jumătăţi de miez de nucă şi introduci forma la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. le serveşti imediat.

sursa foto: Photocuisine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg