Mâncare de fasole verde cu carne de porc

mancare de fasole verde cu carne de porc jpeg

Se zice că mâncărurile simple sunt cele mai bune. Din acest motiv îţi propunem să încerci aceste preparate care conţin delicioasa legumă, în combinaţii cu alte ingrediente.

Ingrediente

500 g carne de porc 600 g fasole verde 1 ceapă 3-4 căţei usturoi sare piper 250 ml apă încălzită 1/2 ardei gras roşu 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Cureţi carnea de grăsime şi zgârciuri, o tai cubuleţe, o speli şi o tamponezi cu un şervet absorbant. Încingi uleiul şi o prăjeşti până când se rumeneşte, apoi o scoţi pe o farfurie.

Cureţi şi tai ceapa şi usturoiul şi le căleşti în acelaşi vas. Când devin sticloase, pui carnea la loc, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi torni apa. Acoperi şi laşi la foc mic 20 de minute, apoi adaugi fasolea verde şi laşi să fiarbă încă un sfert de oră. Serveşti cu fâşii subţiri de ardei gras roşu.