Mâncare de fasole verde cu pulpe de pui

mancare de fasole verde cu pulpe de pui jpeg

Mmmm...o mâncare de fasole verde cu pulpe de pui este binevenită oricând! Cu usturoi, mărar şi nişte roşii bine coapte! Păi, nici nu ne-am apucat să o gătim şi deja salivăm! Ce să mai zicem! Gata e momentul să trecem la treabă şi să gătim! Ceea ce vă sfătuim şi pe voi să faceţi!

Mâncare de fasole verde cu pulpe de pui - Ingrediente

4 pulpe de pui 500 g fasole verde 3 linguri ulei 1 ceapă mare 2 roşii bine coapte 2 linguri pastă de roşii 3 căţei de usturoi mărar pătrunjel verde sare piper

Mâncare de fasole verde cu pulpe de pui - Mod de preparare

Rumeneşti carnea pe toate părţile, adaugi ceapa tocată mărunt, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, cu capac, până când carnea este bine pătrunsă. Între timp, fierbi păstăile de fasole verde în apă cu sare, scurgi apa şi pui fasolea peste carne. Pui roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Laşi totul să fiarbă 15 minute. Adaugi pasta de roşii, verdeaţa tocată mărunt şi după 2-3 clocote mâncarea este gata pentru servit. După gust, poţi servi mâncarea de fasole verde cu pulpe de pui cu rozmarin.