Mâncărică de carne cu fasole verde

Un deliciul pentru întreaga familie este această mâncărică de carne cu fasole verde.
Ingrediente (6 porţii)
1 kg fasole verde
Pentru sosul de carne
400g carne tocată
1 morcov
2 ouă
3 linguri bulion
1 lingură busuioc
Pentru crema de brânză
300g brânză dulce
200g smântână
50ml lapte
2 linguri făină
2 ouă
2 roşii
4 linguri caşcaval ras
ulei
sare
piper
Mod de preparare: Fierbi fasolea în apă clocotită cu sare timp de 10 minute, apoi o laşi la scurs. Razi morcovul pe răzătoarea mică şi-l căleşti în câteva linguri de ulei. Adaugi carnea tocată şi o înăbuşi, la foc mic, 15 minute. Amesteci din când în când, apoi adaugi bulionul diluat în jumătate de cană cu apă.
Laşi sosul să dea în câteva clocote şi condimentezi cu sare, piper şi busuioc, după gust. După ce se răceşte, adaugi cele două ouă şi omogenizezi sosul. Pentru crema de brânză, amesteci brânza cu smântâna, laptele, ouăle, făina şi potriveşti gustul de sare şi piper. Într-un vas uns cu ulei, pui un strat de fasole verde