Mâncărică de cartofi

shutterstock 10060363 jpeg

Nici prăjiţi, nici piure şi nici măcar la cuptor. Nu. Îţi propunem azi să faci cea mai gustoasă mâncare de cartofi cu carne de porc.

Ingrediente

700 g carne de porc 1 ceapă 4 cartofi 1 praz 4-5 roşii bine coapte 1 lingură pastă de tomate 1 legătură pătrunjel sare piper ulei

Mod de preparare

Se spală carnea, se taie bucăţi potrivite şi se rumenşte în ulei. După ce s-a albit, se pune o ceşcuţă de apă, sare, piper, se acoperă cu capac vasul şi se lasă să fiarbă la foc mic circa 20 de minute. SE curăţă cartofii, se spală şi se taie în patru.

Ceapa se toacă mărunt, iar prazul se taie bucăţi mai mari, după care se călesc ăn ulei şi se toarnă peste carne. Se adaugă cartofii, se mai fierbe până se înmoaie aceştia, apoi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate cubuleţe şi pasta de tomate. Se mai lasă 10 minute.

Când este gata, se presară pătrunjelul tocat fin.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg