Mâncărică de cartofi cu şuncă
Nu ştii ce să mai găteşti la prânz sau cină? Încearcă mâncărica de cartofi cu şuncă.
Ingrediente 700 g cartofi 200 g ciuperci feliate 1 ceapă tocată 1 linguriţă mix de condimente pătrunjel tocat 100 g şuncă feliată oregano, după gust boia, după gust sare piper
Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe, apoi îi fierbi într-un vas, în apă cu un praf de sare, până se înmoaie. Sotezi ciupercile cu ceapa şi şunca, 4-5 minute. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Scoţi pe o farfurie.
Prăjeşti cartofii 2-3 minute, până se rumeneşc uşor, apoi combini cu amestecul cu şuncă şi mai ţii pe foc 1-2 minute. Adaugi mixul de condimente, oregano, boia, sare şi piper, după gust. Serveşti cu pătrunjel.