Medalioane de porc cu ciuperci în sos de muştar

porc cu ciuperci jpeg

O reţetă apetisantă, dar în acelaşi timp uşor de preparat, medalioanele de porc cu ciuperci în sos de muştar vor fi pe placul tuturor.

Ingrediente

Pentru sos

1 ceşcuţă muştar 2 linguri miere 1 lingură ulei de măsline 1-2 linguriţe zeamă de lămâie sare, după gust piper, după gust

Pentru medalioanele de porc

1 bucată muşchiuleţ de porc, tăiată în 8 medalioane

150 g ciuperci feliate

3 fire ceapă verde, tocate

2 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 170°C. Condimentezi carnea cu sare şi pipre, după gust. O rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile cu ceapa verde, până îşi schimbă culoarea. Într-un bol, amesteci bine toate ingredientele pentru sos. Combini cu ciupercile. Întorci medalioanele în tigaie şi le acoperi cu sos. Dai la cuptor până ce carnea se pătrunde în totalitate. Serveşti imediat.

Sursa https://www.artandthekitchen.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg