Medalioane de porc cu ciuperci în sos de muştar
O reţetă apetisantă, dar în acelaşi timp uşor de preparat, medalioanele de porc cu ciuperci în sos de muştar vor fi pe placul tuturor.
Ingrediente
Pentru sos
1 ceşcuţă muştar 2 linguri miere 1 lingură ulei de măsline 1-2 linguriţe zeamă de lămâie sare, după gust piper, după gust
Pentru medalioanele de porc
1 bucată muşchiuleţ de porc, tăiată în 8 medalioane
150 g ciuperci feliate
3 fire ceapă verde, tocate
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 170°C. Condimentezi carnea cu sare şi pipre, după gust. O rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile cu ceapa verde, până îşi schimbă culoarea. Într-un bol, amesteci bine toate ingredientele pentru sos. Combini cu ciupercile. Întorci medalioanele în tigaie şi le acoperi cu sos. Dai la cuptor până ce carnea se pătrunde în totalitate. Serveşti imediat.
Sursa https://www.artandthekitchen.com