Medalioane de porc înfăşurate în bacon

medalioane porc jpeg

Ce poate fi mai apetisant decât un medalion de porc rumenit şi înfăşurat în bacon crocant? Încearcă şi tu reţeta simplă pe care ţi-o propunem.

Ingrediente

6 medalioane de porc

6-12 fâşii bacon

½ linguriţă usturoi pudră

½ linguriţă ceapă pudră

½ linguriţă oregano

sare

piper

Mod de preparare – Medalioane de porc înfăşurate în bacon

Condimentezi bucăţile de carne cu usturoiul pudră, ceapa, oregano, sare şi piper, după gust. Înfaşori cu o fâşie de bacon sau câte două fiecare bucată şi le prinzi la capăt cu o scobitoare.

Rumeneşti medalioanele pe grătarul încins, în jur de 10 minute, întorcându-le de pe o parte pe alta. Dacă preferi să le găteşti la cuptor, ţii aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 176 °C. Serveşti imediat.

Sursa https://www.artandthekitchen.com