Melcişori cu sos de roşii

Garlic pinwheels jpeg

O reţetă atât de simplă, dar foarte gustoasă, melcişorii cu sos de roşii nu îţi vor răpi prea mult timp în bucătărie.

Ingrediente Pentru aluat 250 g făină 250 g unt 250 g caşcaval Pentru umplutură 500 ml sos de roşii 4-5 căţei de usturoi sare piper

Dai caşcavalul prin răzătoarea mică, apoi îl omogenizezi cu untul, la temperatura camerei. Încorporezi treptat făina şi amesteci până când obţii un aluat moale, care nu se mai ţine de degete. Dacă este nevoie mai adaugi făină.

Dai aluatul la frigider peste noapte. Combini sosul de roşii cu usturoiul pisat, sare şi piper, după gust. Întinzi o foaie din aluat. O ungi cu sos şi rulezi. Tai felii de aproximativ 2 cm, pe care le aşezi într-o tavă tapetată, cu spaţii între ele. Dai tava la cuptor până când melcişorii se rumenesc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg