Mic dejun cu ouă ochiuri şi bacon crocant

ou bacon jpeg

Nu vei putea rezista unui mic dejun atât de apetisant. Prepară-l pentru cei dragi şi cucereşte-i de la prima oră a dimineţii.

Ingrediente

100 g caşcaval ras 100 g brânză rasă 200 g smântână 3 linguriţe muştar 1 linguriţă sos picant, opţional 6-8 lipii greceşti 12 fâşii bacon 6 -8 ouă sare piper

Mod de preparare – Mic dejun cu ouă ochiuri şi bacon crocant

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Amesteci caşcavalul, brânza, smântâna, muştarul, sosul picant, sare şi piper, după gust. Aşezi lipiile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Împarţi, în mod egal, compoziţia cu brânză, pe fiecare lipie şi fâşiile de bacon.

Spargi câte un ou în fiecare lipie şi dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Potriveşti de sare şi piper, după gust. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa https://www.donnahay.com.au

https://www.donnahay.com.au