Mic dejun rusesc: omletă coaptă

Poate că uneori aţi vrea să preparaţi la micul dejun şi altceva în afară de clasică omletă prăjită sau nişte sandvişuri făcute la repezeală. Haideţi să încercăm în acest weekend o delicioasă reţetă de mic dejun rusesc: omletă coaptă. Cum se face? Nimic mai simplu.
Ingrediente pentru 4 porţii de mic dejun rusesc
10 ouă 400 ml lapte 1 linguriţă sare 1/4 cană unt
Modul de preparare al reţetei de mic dejun rusesc
Spargi ouăle într-un vas mare şi adânc, adaugi laptele şi sarea. Amesteci bine. Încingi cuptorul şi ungi o tavă cu unt. Torni compoziţia de ouă şi o laşi la cuptor pentru 35 de minute. (Se recomandă să nu deschizi uşa de la cuptor cel puţin în primele 15 minute). Rezultatul va fi un sufleu cu o crustă arămie. Scoţi din cuptor şi serveşti imediat după ce ai porţionat-o.