Mini eclere cu căpşuni

mini eclere cu capsuni jpeg

Uşor de preparat, aceste eclere vor fi cu siguranţă de adorate de cei dragi.

Ingrediente:

un sfert de cană de lapte un sfert de cană de apă o jumătate de bucată de unt un sfert de linguriţă de sare o jumătate de cană de unt 2 ouă cremă de vanilie(sau frişcă) căpşuni tăiate bucăţele zahăr pudră

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Pregătiţi hârtie pentru copt.

Într-un castron, amestecaţi laptele, apa, untul şi sarea. Turnaţi compoziţia într-un crăticioară şi lăsaţi-o pe foc la temperatură medie. Luaţi recipientul de pe foc, amestecaţi în el făina, după care lăsaţi iar compoziţia pe aragaz, timp de 4 minute. Amestecaţi între timp cu o lingură de lemn. Folosind un mixer, amestecaţi bine compoziţia, adăugând pe parcurs ouăle. Folosind un dispozitiv cu vârf gros, formaţi eclerele şi lăsaţi-le la cuptor 25 de minute.

Puneţi-le la răcit, apoi tăiaţi-le pe jumătate şi umpleţi-le cu cremă de vanilie şi căpşuni. La sfârşit, presăraţi zahăr pudră peste.

Sursa: marthastewart.com