Minipateuri cu gogoşari
Un aperitiv perfect pentru invitaţi la masă în acest zile de sfârşit de săptămână!
1 tavă Preparare 60’ Dificultate mică
Ai nevoie de
1 pachet foitaj
4 gogoşari
8 roşii cherry
2 legături ceapă verde
3 tije ţelină
2 ouă
50 g porumb
3 linguri ulei
1 lingură sos de soia
piper
Mod de preparare
Speli legumele şi le cureţi. Căleşti ceapa, adaugi ţelina, gogoşarii şi roşiile tăiate. Pui porumbul, laşi 5 minute şi torni sosul de soia. Baţi 2 ouă, amesteci, potriveşti de piper, stingi focul şi dai deoparte.
Tai foitajul decongelat pătrăţele, de 15 pe 15 şi umpli fiecare bucată cu 2 linguri de umplutură. Rulezi şi ungi pateurile cu ulei. Dai tava la cuptor până se rumeneşte foitajul.
sursa foto: Profimedia