Minipizza cu ardei gras şi brânză

Atunci când ai poftă de o gustare apetisantă, poţi încerca reţeta de minipizza cu ardei gras, care va fi cu siguranţă pe gustul întregii familii.
Ingrediente
200 g făină
200 g făină integrală de grâu
½ linguriţă sare
40 g drojdie proaspătă
1 lingură miere
2 linguri ulei
1 lingură ulei de măsline
3 ardei graşi
400 g roşii
170 g brânză
busuioc proaspăt
sare
piper
Mod de preparare
Într-un bol, amesteci făina cu sarea. Faci o adâncitură mică în mijlocul compoziţiei, unde încorporezi drojdia, adaugi 270 ml apă caldă şi mierea. Amesteci din centru spre margini. Combini cu uleiul. Frămânţi aluatul pe o suprafaţă pe care ai presărat puţină făină, 5 minute. Pui într-un bol, acoperi şi laşi să crească 40-45 de minute, până când îşi dublează volumul.
Tai ardeii în jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri. Îi aşezi într-o tavă grill şi îi rumeneşti uşor. Îndepărtezi coaja şi îi tai fâşii. Amesteci roşiile feliate cu brânza mărunţită. Împarţi aluatul în 8 forme circulare. Aşezi în centru ardeii şi roşiile cu brânză. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptorul preîncălzit la 220 °C, aproximativ 15 minute. Le stropeşti cu puţin ulei de măsline. Serveşti cu frunze de busuioc proaspăt.
Sursa https://eatsmarter.com