Minitarte cu feta şi ardei gras

Uşor de preparat, mini tartele cu brânză feta şi ardei gras sunt o gustare săţioasă, perfectă pentru zilele de vară. Împarte-le şi cu cei apropiaţi.
Ingrediente
Pentru aluat
200 g făină
100 g margarină
1 ou
1 praf de sare
6 linguri apă
Pentru umplutură
3 ouă
3 ardei graşi
100 g caşcaval
300 g brânză feta
sare
piper
Mod de preparare
Într-un vas, pui făina împreună cu sarea, margarina la temperatura camerei, oul şi apa. Frămânţi până când obţii un aluat sfărâmicios. Acoperi cu folie alimentară şi dai la frigider 3 ore. Împarţi aluatul în 6 bucăţi, apoi îl întinzi în forme rotunde.
Aşezi foaia de aluat în forme mici de tarte, unse cu puţină margarină. Presezi marginile spre interior. Îndepărtezi excesul care depăşeşte forma. Îl înţepi pe toata suprafaţa, din loc în loc, cu o furculiţă. Într-un bol, amesteci brânza feta mărunţită cu ardeiul spălat şi tocat mărunt şi ouăle bătute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Razi deasupra caşcavalul. Dai la cuptor, la temperatură medie, până când se rumenesc uşor. Serveşti imediat.
Sursa http://www.childrensfoodtrust.org