Minitarte cu şuncă şi brânză
![minitarte jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-4/447fbfda-efc1-46b6-9ea3-30eb47430431/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D668%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
O gustare rapidă, preparată cu un minim de efort şi delicioasă. Cam aşa pot fi descrise aceste minitarte cu şuncă şi brânză.
De ce ai nevoie pentru minitarte
1 foaie lauat foitaj
6 ouă
50 ml lapte
sare
piper
100 g şuncă
2 ardei
100 g brânză
Cum se prepară minitartele
Dai drumul la cuptor. Tapetezi formele de brioşe şi tai aluatul în 12 bucăţi egale. Pui fiecare bucată în formă, inclusiv pe margini. Baţi ouăle cu laptele şi adaugi sare şi piper, după gust. Adaugi şunca şi ardeii tocate, apoi brânza rasă. Pui compoziţie în fiecare formă şi le dai la cuptor aproximativ 20 de minute, până când se rumenesc minitartele pe deasupra.