MOL România oferă instrumente de gătit BergHOFF la preţuri promoţionale

MOL Berghoff jpeg
  • Clienţii MOL România pot beneficia de o reducere de până la 70 % faţă de preţurile recomandate în benzinării
  • Produsele disponibile variază de la seturi complexe pentru grill la cuţite ceramice, tigăi şi accesorii

17 Iulie, BUCUREŞTI – MOL România derulează o campanie pentru perioada vară - toamnă 2014, în cadrul căreia oferă clienţilor instrumente de gătit BergHOFF la preţuri cu până la 70% mai reduse decât cele recomandate în magazinele din benzinării, până la 14 septembrie.

MOL România

instrumente de gătit BergHOFF

“Cercetările noastre au arătat că din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi să adopte  un stil de viaţă sănătos, iar gătitul este un element central al acestor  preocupări, numărul pasionaţilor de arta culinară fiind în creştere.  În perioada de dinaintea campaniei promoţionale, mai mult de un  sfert dintre produsele achiziţionate cu ajutorul catalogului Multibonus, program dedicat clienţilor fideli ai MOL România, erau instrumente de bucătărie. În plus, în ultimul an a crescut atât audienţa TV a emisiunilor culinare cât şi notorietatea publicaţiilor specializate, fie ele „tradiţionale” sau din zona new/social media. Consumatorii au exigenţe ridicate, preferă produsele care îmbină calitatea şi funcţionalitatea şi îi pot ajuta să pregătească preparate gustoase într-un mod sănătos. Fiind o reţea de benzinării naţională, care oferă un portofoliu premium tuturor românilor, ne adresăm practic tuturor familiilor, întrucât oferta promoţională Berghoff include produse diverse şi de foarte bună calitate, de la cuţite ceramice la tacâmuri pentru copii, aparate de bucătărie sau seturi complexe pentru grill”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.

Pentru fiecare achiziţie de minimum 25 de lei de carburant sau produse şi servicii din magazin, clienţii

MOL România

vor primi câte o etichetă promoţională. Etichetele pot fi aplicate pentru un cupon pentru a fi utilizate la achiziţia de produsele

BergHOFF

la preţuri reduse faţă de cele recomandate în magazinele din benzinării.

De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar.  Clienţii au şi posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii BergHOFF, pe baza bonului fiscal obţinut la efectuarea de achiziţii din benzinăriile MOL.

Multibonus

tombolă cu premii BergHOFF

Lansat în anul 1994, brandul BergHOFF se clasează printre cei mai faimoşi producători de ustensile pentru gătit şi se distinge prin trei atuuri esenţiale: inovaţie, creativitate în design şi calitate excepţională. Pentru pasionaţii de gătit, fie că sunt experţi sau începători, BergHOFF oferă o colecţie inedită de cuţite, oale, tigăi şi accesorii, realizate după cele mai înalte standarde calitative, pentru ca gătitul să fie întotdeauna o plăcere.

Regulamentul promoţiei  împreună cu detaliile privind produsele şi participarea sunt disponibile într-o

secţiune dedicată

a site-ului

MOL România

.

Campania promoţională din benzinării este susţinută de un mix de canale media care include: posturi TV centrale şi locale, posturi de radio cu acoperire naţională şi locală, presă scrisă, publicaţii online, bloguri, site-uri de nişă şi social media. Spotul TV al campaniei poate fi vizualizat pe canalul Youtube al MOL România.

canalul Youtube al MOL România

Despre MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi, având în prezent operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 ţări, dintre care peste 150 în România. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul ţării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României.Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg