Musaca delicioasă cu şuncă şi brânză
Această reţetă este gata în doar o jumătate de oră. O combinaţie de şuncă, brânză şi paste absolut delicioasă, pe care trebuie s-o încercaţi.
Ingrediente:
400 de grame de carne de vită tăiată bucăţele 8 fâşii de bacon tocate o linguriţă de pudră de usturoi 2 căni de supă de vită o cană de roşii pasate o jumătate de cană de cremă de brânză 200 de grame de paste (penne) un sfert de linguriţă de sare o jumătate de linguriţă de piper o cană de brânză de vacă rasă
Mod de preparare:
Gătiţi carnea de vită până îşi pierde culoarea rozalie. Peste ea adăugaţi supa de vită, roşiile, crema de branză, pastele, şunca, sarea şi piperul. Amestecaţi bine şi lăsaţi la fiert 15-20 de minute. La sfârşit presăraţi brânza rasă peste. Se mai lasă puţin pe foc până când se topeşte brânza.
Sursa: plainchicken.com