Muşchi cu ierburi aromatice, reţeta pas cu pas

Sirloin of beef with shallot sauce + steps jpeg

Doar o dată pe an este Crăciunul, aşa că preparatele speciale merită un loc aparte în planurile tale de meniu.

De ce ai nevoie pentru muşchi de porc

1 bucată muşchi de porc 4 felii pâine albă  1 legătură pătrunjel 1 cană amestec de busuioc, salvie şi cimbru proaspete 150 g parmezan sare piper ulei 3 linguri muştar 50 g unt 2 cepe 100 ml vin roşu ½ linguriţă rozmarin uscat

Cum se face muşchiul de porc

Pas 1

Condimentezi carnea cu sare şi piper, apoi o rumeneşti, la foc mediu, într- o tigaie cu ulei încins.

image

Pas 2

Separat, dai prin blender pâinea, parmezanul ras, pătrunjelul şi amestecul de busuioc, salvie şi cimbru.

image

Pas 3

Ungi cu muştar muşchiul de porc rumenit şi îl acoperi cu amestecul de ierburi cu pâine. Dai carnea la cuptorul preîncălzit la 180 °C 20 de minute.

image

Pas 4

Pentru sos, topeşti untul şi adaugi ceapa tăiată rondele. Laşi să se înmoaie 5 minute, apoi torni vinul roşu. Condimentezi cu sare şi piper. Laşi sosul, la foc mic, 15 minute. Serveşti muşchiul de porc cu sos.

image


Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg