Naturaleţea Reţetelor bunicii Agafia îţi salveaza tenul

4 tort jpg jpeg

Materii prime naturale şi calitate dovedită, acestea sunt principalele componente care au făcut ca produsele cosmetice ruseşti să fie atât de populare.

Cremele, şampoanele, săpunurile, remediile pentru piele, păr, corp „Reţetele bunicii Agafia”  sunt create după reţete vechi. Eficienţa soluţiilor a fost dovedită de numeroase studii şi teste. Aceste produse sunt pentru cei care aleg naturaleţea şi nu doresc să plătească în exces pentru brand!

Reţetele bunicii Agafia

5 distincţii ale brandului:

-Prezenţa certificatului ICEA pentru produsele organice, care este indicat pe ambalaj. Acesta este primul brand rusesc care a trecut certificarea respectivă.

-Monitorizarea de către Asociaţia Ecocert, verificarea tuturor extractelor organice care sunt utilizate în compoziţii.

-Lipsa unor substanţe periculoase şi nocive, precum parabeni, SLS, uleiuri minerale, parfumuri sintetice, silicon, elemente petrochimice.

-Utilizarea materiilor prime locale, colectate în perioada de cea mai mare utilitate în zonele Baikal şi Siberia.

-Folosirea unei componente unice - misterul apei topite, moi şi sănătoase, ale cărei proprietăţi excepţionale sunt confirmate de un laborator independent.

Inovaţii şi rezultate

Pentru o perioadă scurtă de existenţă, produsele companiei au devenit foarte solicitate, cumpărărtorii le caută pe rafturile magazinelor specializate din ţara de origine şi din străinătate. Preparatele ieftine şi de înaltă calitate, create cu dragoste, sunt pe placul celebrităţilor şi a consumatorilor obişnuiţi. Brandul încearcă să fie cu un pas înainte, păstrând cu atenţie tradiţiile de producere. Poate tocmai acest lucru le permite să rămână o companie la cerere pe piaţă şi iubită de clienţi.

“Good Herbs”

Fiecare produs este îmbogăţit cu infuzie naturală din ierburi special selectate, care îmbunătăţesc acţiunea componentelor principale. Seria este reprezentată de o gamă de produse pentru îngrijirea pielii şi a părului. 

2 clickpoftabuna 2 jpg jpeg

Sursa: https://pixabay.com

“100 de plante vii Agafia”

O nouă serie de produse conform reţetelor siberiene, care conţine cele mai puternice colecţii de plante medicinale, ulei de fructe sălbatice, precum şi decocturi şi infuzii de plante proaspete pentru restaurarea părului şi a corpului. Formulele sunt îmbunătăţite suplimentar cu componente vindecătoare, cum ar fi pantenolul, spongilla şi diferite uleiuri esenţiale, cât şi fiole, seruri împotriva căderii firelor.

“Organic Therapy” 

O abordare modernă a îngrijirii pielii ar trebui să fie eficientă, uşoară şi accesibilă. Acest complex îi oferă exact ceea ce are nevoie, fără a emite aditivi chimici inutili şi nocivi, stimulând capacitatea sa naturală de regenerare. Toate formulele se bazează pe extracte organice certificate şi 100% uleiuri obţinute din materii prime ecologice.

“Hammer and sickle”

Pe bună dreptate, se poate numi cel mai onest brand pentru bărbaţi. O varietate de unelte, design strict, formulă veritabilă şi cele mai eficiente ingrediente.

“Mama & Baby”

Ca parte a acestei linii cosmetice, veţi găsi mijloacele de bază pentru igiena bebeluşului: şampoane neutre PH pentru păr fragil, creme delicate pentru pielea sensibilă, produse delicate de baie şi şerveţele de curăţare catifelată. Având grijă de beneficii, nu au uitat de confortul copiilor, astfel încât toate articolele au o textură fină şi arome naturale plăcute.

“Planeta Organica”

Produsele nu conţin SLS, parabeni, OMG, doar 17 extracte organice unice, reţete tradiţionale din 37 de ţări, 5 din ele folosite de mai bine de 2000 de ani, 60% dintre remedii bazându-se pe uleiuri esenţiale.

3 clickpoftabuna 3 jpg jpeg

Sursa: https://pixabay.com

Datorită muncii continue a specialiştilor companiei, numărul propunerilor oferite creşte în fiecare an, iar gama de produse se lărgeşte. Activează necontenit pentru a ameliora seriile cosmetice existente, în mod regulat se modifică reţetele, actualizând ambalajul la unul mai modern şi mai ecologic, folosind mereu tehnologii moderne. 

Şi acestea sunt doar o mică parte din inovaţiile preţioase, răsfoiţi neapărat site-ul nostru!