Negresă cu două feluri de ciocolată. Vezi cum se face delicatesa!

Puţini sunt cei care pot spune cu mâna pe inimă că nu le place negresa. Şi asta pentru că acest desert este atât preferatul celor mici, cât şi a celor mari.
De ce ai nevoie pentru negresă
200 g ciocolată negresă
100 g ciocolată cu lapte
150 g unt
150 g zahăr brun
3 ouă
80 g făină
1 praf de sare
alune sau nuci
coajă rasă de portocală
Cum se prepară negresa
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Topeşti ciocolata neagră cu untul pe baie de aburi şi amesteci până când se omogenizează. Adaugi zahărul şi amesteci, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit. Adaugi ouăle bătute şi încorporezi făina, sarea şi coaja de portocală rasă şi amesteci până când se omogenizează.
Torni compoziţia în tavă, adaugi bucăţi de ciocolată rasă, din loc în loc. Procedezi la fel cu alunele sau nucile.
Dai tava la cuptor 25 de minute sau până când trece testul scobitorii.