Negresă cu fulgi de ciocolată

negresa jpeg

Niciodată nu te poţi sătura de ciocolată. Niciodată nu-i prea multă, tot timpul nu-i suficientă!

Ingrediente

250 g unt 250 ml apă 3 linguri cacao 250 g făină 300 g zahăr 1/2 plic praf copt 1 praf de sare 2 ouă 150 g smântână 1/2 cană fulgi de ciocolată

Cum se prepară

Se topeşte la bain-marie untul tăiat cubuleţe amestecat cu apa şi cacaua. Când începe să fiarbă, se ia vasul de pe foc. Făina amestecată cu zahărul, praful de copt şi sarea se încorporează în crema de unt şi se amestecă bine, să se omogenizeze.

Se adaugă ouăle bătute, smântâna şi se amestecă bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute.

Se scoate tava din cuptor, se presară fulgii de ciocolată şi se coace în continuare alte 35 de minute. Se lasă să se răcească şi se taie bucăţi potrivite.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg