Negresă cu pepene galben

negresa cu pepene galben jpeg

Pentru o tavă cu cea mai bună negresă cu pepene galben ai nevoie de puţine ingrediente. Ia un pepene galben proaspăt, bine copt şi aromat şi prepară cel mai delicios desert.

Negresă cu pepene galben - Ingrediente

350 g făină 200 g unt 5 ouă 5 linguri cacao 300 g zahăr 200 ml lapte 2 plicuri zahăr vanilat 1 praf de copt 4 felii pepene galben 1 praf sare

Negresă cu pepene galben - Mod de preparare

Combini într-un vas laptele cu zahărul şi cacaua. Pui vasul pe foc şi amesteci până când capătă consistenţa unei creme subţiri. Dai vasul la o parte şi laşi să se răcească. Separat, freci untul până devine ca o cremă. Pui peste cremă ¾ din compoziţia de cacao, iar restul o păstrezi pentru a glazura. Separi gălbenuşurile de albuşuri. Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare, iar gălbenuşurile le adaugi unul câte unul peste crema de cacao. Încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat, iar la sfârşit adaugi albuşurile. Tai miezul de pepene cubuleţe.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi dai la cuptor până trece testul scobitorii. După ce s-a răcit, întinzi glazura şi decorezi cu feliuţe de pepene galben.

Negresă cu magiun

Negresă cu magiun

Negresă din albuşuri

Negresă din albuşuri

Negresă cu nectarine

Negresă cu nectarine