Negrese roşii

Red Velvet Brownies jpeg

Un desert clasic, dar într-o nouă prezentare, alături de o fină cremă de brânză.

Ai nevoie de

120 g ciocolată neagră

¾ cană unt

2 căni zahăr

4 ouă

1 cană şi jumătate făină

30 ml colorant roşu

1 lingură praf de copt

1 lingură extract de vanilie

1 praf de sare

250 g cremă de brânză

Dă drumul la cuptor şi pune hârtie de copt într-o tavă.

Topeşte ciocolata şi untul, adaugă zahărul şi amestecă până se dizolvă. Pune ouăle unul câte unul, făina în ploaie, sare, praful de copt, extractul de vanilie şi colorantul. Omogenizează ingredientele şi toarnă compoziţia în tavă. Ţii la cuptor până trece testul cu scobitoarea. Laşi prăjitura să se răcească, iar deasupra întinzi crema de brânză. Scoţi hârtia înainte să o porţionezi.

Sursa foto http://www.callmepmc.com

http://www.callmepmc.com