Negrese roşii

Un desert clasic, dar într-o nouă prezentare, alături de o fină cremă de brânză.
Ai nevoie de
120 g ciocolată neagră
¾ cană unt
2 căni zahăr
4 ouă
1 cană şi jumătate făină
30 ml colorant roşu
1 lingură praf de copt
1 lingură extract de vanilie
1 praf de sare
250 g cremă de brânză
Dă drumul la cuptor şi pune hârtie de copt într-o tavă.
Topeşte ciocolata şi untul, adaugă zahărul şi amestecă până se dizolvă. Pune ouăle unul câte unul, făina în ploaie, sare, praful de copt, extractul de vanilie şi colorantul. Omogenizează ingredientele şi toarnă compoziţia în tavă. Ţii la cuptor până trece testul cu scobitoarea. Laşi prăjitura să se răcească, iar deasupra întinzi crema de brânză. Scoţi hârtia înainte să o porţionezi.
Sursa foto http://www.callmepmc.com