Noddles cu vită şi brocoli

Sosul de soia împreună cu friptura şi brocoliul sunt o combinaţie delicioasă! O reţetă de inspiraţie chinezească, în care se pot folosi atât paste cu ou, cât şi tăiţei din orez. Iată ingredientele:
500 g tăiţei de orez sau paste cu ou
90 g sos de soia
3 căţei de usturoi
sucul de la două lămâi
1 linguriţă de sos Sriracha
1 linguriţă miere
3 linguriţe ulei de susan
1 linguriţă amidon de porumb
1 căpăţână de brocoli
350 g carne de vită tăiată feliuţe subţiri

Într-o oală mare, pune apă cu sare şi las-o să fiarbă, apoi pune tăiţeii şi găteşte-i conform indicaţiilor de pe pachet. Scurge-i şi pune-i la loc în oală.
Într-un bol mic, amestecă sosul de soia, usturoiul, miere, sosul Sriracha şi 2 linguriţe de ulei de susan, apoi pune amidonul de porumb şi lasă totul deoparte.
Într-o tigaie încinsă pune uleiul de susan rămas şi găteşte carnea pentru 3-5 minute. Adaugă brocoli şi 2 linguri de apă şi găteşte totul încă 5 minute. Redu focul şi pune tăiţeii apoi sosul. Amestecă totul, opreşte focul şi serveşte cu pătrunjel deasupra şi felii de lime.