Nuggets de pui la cuptor cu parmezan

Nu trebuie să ieşi neapărat în oraş pentru a te bucura de o porţie delicioasă de nuggets de pui. Încearcă reţeta care va încânta papilele gustative ale celor dragi, chiar la tine acasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti nuggets de pui la cuptor cu parmezan
450 g piept de pui
50 g pesmet
parmezan, după gust
15 ml ulei de măsline
sare, după gust
45 g făină
2 ouă
30 g maioneză
sos de usturoi, după gust
ketchup, după gust
sos picant, opţional
Cum prepari nuggets de pui la cuptor cu parmezan
Combini sosul de usturoi, ketchup-ul, maioneza şi sosul picant, după gust şi laşi deoparte. Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Tai pieptul de pui în bucăţi de aproximativ 5 cm. Presari pesmet într-un strat subţire pe o tavă, apoi dai la cuptor 3 minute. Transferi într-un bol şi îl amesteci cu parmezan şi sare, după gust. Torni uleiul peste şi mixezi bine. Aşezi făina şi ouăle în vase separate.
Poziţionezi peste tava în care ai gătit pesmetul un grătar. Iei fiecare bucată de pui şi o dai prin făină, ou şi la final pesmet. Le pui pe grătar şi le laşi la cuptor 12-14 minute, întorcându-le din când în când. Serveşti cu sos şi extra parmezan.
Sursa http://rasamalaysia.com