Omletă cu cartofi şi şuncă la cuptor

Simplu şi uşor de preparat, cine nu ştie să prepare o banală omletă în care poţi arunca orice ingrediente vrei?
Ingrediente
6 ouă 6 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi 150 g şuncă 250 g caşcaval ras 1 legătură ceapă verde sare piper 2 linguri ulei unt, pentru uns
Mod de preparare
Tai şunca şi cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper. Tai ceapa verde fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, caşcavalul, din care păstrezi puţin, ouăle şi laşi 5 minute. Ungi un vas cu unt şi torni amestecul. Presari caşcavalul păstrat şi dai la cuptorul încins până când se gratinează. În momentul servirii mai poţi presăra caşcaval ras.
Sursa: masainfamilie.