Omletă cu caşcaval şi fasole verde

Încearcă şi tu o reţetă apetisantă de omletă cu caşcaval şi fasole verde, pentru un mic dejun gustos şi săţios!
Ingrediente 6 ouă 25 g smântână 1 lingură unt 100 g fasole verde 4 felii caşcaval 4 felii şuncă sare piper brânză telemea
Mod de preparare
Baţi ouăle împreună cu smântâna. Pui sare şi piper, după gust, apoi topeşti untul şi coci omleta pe ambele părţi. O rulezi cât este caldă într-un prosop
umezit. Fierbi fasolea verde în apă cu sare şi o laşi la scurs.
La final, derulezi omleta şi întinzi feliile de şuncă şi pe cele de caşcaval. Aşezi păstăile de fasole verde, apoi rulezi din nou. Transferi rulada într-o tavă antiaderentă şi o mai dai puţin la cuptor. O feliezi şi razi brânză, după gust.