Omletă cu legume. Reţetă delicioasă

La mic dejun sau la cină, când eşti singur sau cu familia prepară această reţetă delicioasă de omletă cu legume.
Ingrediente pentru omletă cu legume
3 ouă 4 felii de pâine 100 g caşcaval uscat 50 g unt 50 g morcov fiert 500 ml lapte busuioc verde sare frunze de salată verde
Mod de preparare pentru omletă cu legume
Se înmoaie pâinea în lapte, se stoarce puţin, se adaugă caşcavalul tăiat şuviţe subţiri, ouăle bătute ca pentru omletă, morcovul tăiat cuburi, frunze de busuioc, sare după gust şi se amestecă. Se toarnă compoziţia într-o formă termorezistentă, unsă cu unt. Deasupra se adaugă bucăţele de unt şi se introduce forma la cuptor până se încheagă ouăle. Omleta cu legume se serveşte imediat, presărată cu frunze de busuioc şi garnisită cu frunze de salată verde.