Omletă cu verdeaţă şi şuncă

omleta sunca verdeata jpeg

Pentru un mic dejun duminical în familie, această omletă cu verdeaţă şi şuncă este exact de ce este nevoie pentru a căpăta energie pentru o zi întreagă pe care o poţi petrece în aer liber.

Omletă cu verdeaţă şi şuncă - Ingrediente

1 legătură ştevie 1 mână frunze spanac 1 legătură leurdă 4 felii şuncă 4 ouă sare piper 50 ml lapte ulei

Omletă cu verdeaţă şi şuncă - Mod de preparare

Baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust. Speli verdeaţa, o usuci, o rupi în fâşii, apoi amesteci cu ouăle bătute. Faci două omlete separat în puţin ulei încins. Rumeneşti pe ambele părţi. Aşezi pe şervete absorbante pentru eliminarea surplusului de grăsime şi pui pe fiecare omletă câte două felii de şuncă. Rulezi, tai bucăţi şi înfigi câte o scobitoare în fiecare bucată. Serveşti calde.