Omletă – Reţeta spaniolă

omeleta spaniola jpeg

Omleta este una dintre cele mai simple şi populare alegeri culinare de la micul dejun, aşa că îţi propunem o reţetă spaniolă cu cartofi şi brânză, săţioasă şi uşor de preparat.

De ce ai nevoie pentru a pregăti omleta dupa reţeta spaniolă

6 ouă

2 cartofi

ardei iute, după gust

2-3 linguri ulei

1 felie brânză

1 ceapă

sare, după gust

piper, după gust

coriandru, după gust

Cum pregăteşti omleta după reţeta spaniolă

Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi condimentezi cu puţină sare. Îi prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei. Într-un bol, baţi ouăle şi le amesteci cu piper şi coriandru, după gust. Adaugi ceapa călită, ardei iute, sare şi bucăţi de brânză. Combini cu cartofii pisaţi. Dai omleta pe foc 2-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti imediat.

Sursa http://food.ndtv.com