Omletă – Reţeta spaniolă

Omleta este una dintre cele mai simple şi populare alegeri culinare de la micul dejun, aşa că îţi propunem o reţetă spaniolă cu cartofi şi brânză, săţioasă şi uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru a pregăti omleta dupa reţeta spaniolă
6 ouă
2 cartofi
ardei iute, după gust
2-3 linguri ulei
1 felie brânză
1 ceapă
sare, după gust
piper, după gust
coriandru, după gust
Cum pregăteşti omleta după reţeta spaniolă
Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi condimentezi cu puţină sare. Îi prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei. Într-un bol, baţi ouăle şi le amesteci cu piper şi coriandru, după gust. Adaugi ceapa călită, ardei iute, sare şi bucăţi de brânză. Combini cu cartofii pisaţi. Dai omleta pe foc 2-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti imediat.
Sursa http://food.ndtv.com