Omlete umplute cu piure de spanac

omlete umplute cu spanac jpeg

Pentru un mic dejun în familie, la sfârşit de săptămână, aceste omlete sunt perfecte.

Ingrediente (3 porţii) Pentru omletă 4 ouă 2 linguri făină 2 linguri lapte 1 praf sare 2 linguri unt piper

Pentru umplutură

500 g spanac

1 lingură unt

1 lingură făină

1/2 pahar lapte

sare

Mod de preparare

Pentru umplutură, fierbi spanacul în apă clocotită cu sare, îl scurgi şi îl toci. Faci un sos alb din unt, făină şi lapte. Adaugi spanacul, sare după gust şi îl păstrezi cald.

Pentru omletă, amesteci bine într-un castron gălbenuşurile, făina şi laptele. Adaugi albuşul bătut spumă tare, un praf de sare şi unul de piper. Topeşti untul într-o tigaie şi din compoziţia de omletă faci 6 foi, pe care le umpli cu piureul de spanac. Rulezi omletele şi le aşezi pe o farfurie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg