OMRON Healthcare solutii inovative de monitorizare a sanatatii (P)

Produse OMRON Healthcare jpeg

Din vremuri indepărtate, omenirea a considerat sănătatea drept unul dintre cele mai preţioase bunuri. Noul val al tehnologiilor inteligente permite fiecăruia dintre noi să îşi monitorizeze propria sănătate acasă,  cu un efort minim,  înainte de a merge la medic.

OMRON Healthcare producătorul japonez de aparatură medicală, lider mondial în soluţii inovative de îngrijire a sănătăţii, este prezent pe piata incă din anul 1933. Privind dincolo de tehnologie, angajamentul OMRON este de a oferi întotdeauna cele mai noi soluţii pentru o viaţă sănătoasă. Portofoliul OMRON cuprinde tensiometre, glucometre, nebulizatoare, analizoare corporale, termometre electronice, pedometre, periuţe sonice şi echipamente medicale profesionale. Astfel, fiecare dintre noi are posibilitatea de a-si monitoriza starea de sănătate acasă, simplu şi precis.

OMRON Healthcare

„Obiectivul OMRON este de a asigura tehnologii inovative de automonitorizare a sănătăţii, care vizează prevenirea şi ameliorarea unor afecţiuni frecvente: hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, boli respiratorii, obezitate sau tulburări de metabolism. Vrem ca oamenii să îşi înţeleagă corpul, astfel încât să poată controla şi preveni apariţia acestor afecţiuni. De aceea, OMRON oferă aparate inteligente, care permit oricui o monitorizare uşoară, precisă şi performantă a stării de sănătate“, Mihai Cheţan, Director General al SC MEDCO SRL – reprezentant unic OMRON Healthcare în România.

OMRON

image

Gigantul japonez  OMRON deţine patentul pentru numeroase tehnologii inovative şi ultraperformante, cum ar fi:

•    Conceptul Intellisense™ de măsurare a tensiunii arteriale şi pulsului •    Tehnologii combinative de nebulizare a medicamentelor •    Bio-senzori de detecţie a glucozei din sânge, care nu necesită codare •    Micro-procesoare care măsoară şi analizează compoziţia corpului uman •    Senzori de măsurare a temperaturiicorpului, fără atingere •    Aparate inteligente de monitorizare a efortului fizic

Cu peste 130 de milioane de tensiometre vândute în ultimii 30 de ani, OMRON Healthcare detine la ora actuală poziţia de lider mondial în producţia şi vânzarea de aparate de măsurare a tensiunii arteriale şi a pulsului. Toate modelele, concepute şi dezvoltate în Japonia, sunt validate clinic de instituţii medicale de renume, recunoscute internaţional, ceeace garantează precizia fiecărei determinări.

image

Info companie

Pe piaţa din România, produsele OMRON sunt marketate de SC MEDCO SRL – reprezentan tunic al OMRON HEALTHCARE, din anul 1994. Aparatele sunt disponibile atât în marile lanţuri de farmacii – Sensiblu, HelpNet, Dona, Catena, Belladonna, Richter, Centrofarm – cât şi în farmacii independente sau magazine de tehnică medicală, inclusiv online.