Orez cu spanac şi lămâie. Reţetă de vară

Una dintre cele mai mari bucurii ale mele este vara cu tot ceea ce implică venirea ei! Marea, florile, fructele şi legumele proaspete şi colorate, leneveala pe plajă! Şi, pentru că mâncărurile vara sunt de obicei mai uşoare, am pregătit pentru voi azi o reţetă de vară de orez cu spanac şi lămâie.
Orez cu spanac şi lămâie. Reţetă de vară - Ingrediente (6 porţii)
1 cană orez 2 căni supă de pui 1 cană spanac proaspăt, tocat ¾ cană parmezan răzuit coaja şi zeama de la ½ de lămâie piper sare ¼ linguriţă cimbru uscat
Orez cu spanac şi lămâie. Reţetă de vară - Mod de preparare
Într-o cratiţă mare, fierbi supa. Adaugi orezul şi dai focul încet. Laşi să fiarbă acoperit timp de 8-10 minute. Orezul va absorbi mare parte din supă, pe măsură ce se va găti. Poate că va mai fi nevoie chiar de încă puţină supă sau apă.
Dai orezul la o parte de pe foc şi amesteci cu spanacul tocat, parmezanul, zeama şi coaja de lămâie, sare şi piper. Serveşti cât e cald.
http://www.littledairyontheprairie.com/